El Carnaval de Sant Joan Les Fonts celebra la quinzena edició amb unes 470 persones desfilant

El Carnaval de Sant Joan Les Fonts va desfilar amb molt de ritme en la seva quinzena edició. Prop d’una desena de colles i un total de 470 persones van desfilar pels carrers del municipi. Les colles de La Santjoanenca i la Penya S’tokats, que jugaven a casa, van gaudir d’allò més al seu carnaval, amb la companyia de colles d’arreu de la Garrotxa.

‘El pas del temps’ de la Santjoanenca va tornar a lluir tot l’esforç i el treball desenvolupat l’últim any aquesta vegada a casa, al Carnaval de Sant Joan Les Fonts. La colla més nombrosa del poble i que a més, s’encarrega d’organitzar el carnaval de Sant Joan, en col·laboració amb el consistori del municipi, ha recollit el primer premi de carrossa en els tres carnavals que ha participat. Però, per La Santjoanenca, el màxim reconeixement és la motivació i les ganes de les persones que ho fan possible.

La Penya S’tokats també de Sant Joan Les Fonts no va fallar en la seva tradicional cita amb l’humor, la festa i el bon ambient. Enguany, amb una carrossa entorn al món dels pirates. Unes 470 persones van desfilar a la rua del Carnaval de Sant Joan Les Fonts. El conegut com ‘carnaval de l’amistat’ va treure al carrer petits i grans, i un ampli ventall de disfresses d’alta qualitat.

x