L’inimitable Pep Plaza porta a Olot multitud de personatges per l’Olotx2

L’Olotx2 va arrencar divendres amb l’actuació de l’humorista Pep Plaza al Teatre Principal. Actor del Polònia i el Crackòvia, i conegut per la seva facilitat per la imitació, va portar a la Garrotxa a Pep Guardiola, Mariano Rajoy, Eugenio o Jordi Pujol, entre molts d’altres. I això que el protagonista del seu espectacle no era ningú més que ell.

L’Olotx2 no podia arrencar de millor manera. Pep Plaza va fer gaudir el Teatre Principal amb la seva facilitat per a imitar personatges de qualsevol àmbit de l’actualitat. Un espectacle que explota totes les seves virtuts artístiques.

No era el primer cop que Guardiola, Rajoy o el Rei d’Espanya trepitjaven Olot, ja que ja van participar a la gala dels hereus i les pubilles de fa uns quants anys. Tot i això, el personatge més important no és un altre que el propi Pep Plaza. Un espectacle inimitable que servia de tret de sortida per l’Olotx2.

x