La sisena edició de l’Olotx2 frega la plena ocupació

L’Olotx2 torna a omplir la capital garrotxina de visitants disposats a gaudir el doble de la ciutat durant tres dies. Les empreses del sector turístic, de la restauració i el lleure s’han volcat en la iniciativa pensada com un aparador dels atractius de la Garrotxa.

El volum de reserves registrades fins divendres ja feia pensar en un nou èxit de l’Olotx2, que s’ha confirmat després d’un cap de setmana esplèndid. A l’espera de les dades definitives, que es faran públiques en els propers dies, l’Ajuntament d’Olot creu que aquesta podria ser la millor edició de l’Olotx2. Dissabte va ser el dia de més afluència de gent al centre de la ciutat, que es va notar especialment als restaurants i als comerços.

En sis anys, doncs, la ciutat ha vist com aquesta ambiciosa iniciativa promocional s’ha consolidat com un aparador que mostra als visitants un tastet dels atractius de la ciutat a nivell comercial, gastronòmic, turístic i també cultural, amb els diversos espectacles que s’han programat i la música al carrer. A més, des de fa dos anys la iniciativa s’ha obert a tota la comarca, on la majoria de restaurants i cases rurals que hi participen també han fregat la plena ocupació.

x