La Unió Esportiva Olot resisteix al camp de l’Atlético Saguntino i suma un punt valuós (1-1)

La Unió Esportiva Olot va aconseguir treure un punt de la seva visita al camp de l’Atlético Saguntino. Els olotins es van avançar amb una obra d’art de Roger Barnils des de trenta metres. Bigas era expulsat al 66’ per segona groga i els de Raúl Garrido van aguantar fins a quatre minuts del final, quan els locals van aconseguir l’igualada (1-1).

La jornada 27 del grup 3 de Segona B va enfrontar la Unió Esportiva Olot amb l’Atlético Saguntino, al camp de Morvedre. La primera part es va tancar sense gols i va ser força igualada. A les acaballes els locals van disposar de les ocasions més clares, però Ginard segueix en un excel·lent estat de forma.

Ja a la segona meitat, els locals seguien exigint a Xavi Ginard, aquest cop amb un xut d’Esteve. Al 53’ Bigas era castigat amb targeta groga, una targeta que acabaria sent decisiva. Tot seguit, l’Olot obria la llauna amb un gol espectacular de Roger Barnils, era el minut 56 i els de Raúl Garrido s’avançaven a Morvedre. A menys de mitja hora per la fi del partit Bigas era expulsat per una falta a la frontal de l’àrea, castigada amb la segona groga. Tocava aguantar el marcador amb un home menys i la Unió Esportiva Olot se’n va sortir prou bé. Però a quatre minuts de la fi del temps reglamentari Nuha empenyia la pilota dins la porteria defensada per Ginard.

L’àrbitre va afegir cinc minuts i la Unió Esportiva Olot va haver de suar de valent i tirar de veterania per sumar el punt. Fins i tot va disposar d’alguna ocasió a la contra. L’empat deixa els olotins un punt per sobre del descens amb un total de trenta punts, en un triple empat amb Peralada i Formentera.

x