La ciutat d’Olot acull la sisena Gala dels Premis Horseball Catalunya amb el repartiment de 113 reconeixements

La sisena Gala dels Premis Horseball Catalunya es va celebrar a Olot, per quart any consecutiu. La capital garrotxina, una ubicació estratègica per a tots els jugadors i jugadores va tornar a ser l’escenari del repartiment de més d’un centenar de premis. Els trofeus Pilota de Horseball, van anar a parar a mans dels jugadors catalans de la selecció espanyola, el Club d’Equitació Esportiva Cardedeu, l’equip sub16 del Horseball Malla Club i l’entrenador Pau Crous.

Olot va ser, per quart any, la seu del Horseball català, en la sisena Gala dels Premis Horseball Catalunya. Fins a 113 premis es van repartir durant la vetllada. Un esdeveniment que demostra que el horseball es consolida més cada any, i és que en fa 19 s’inaugurava la lliga catalana d’aquest esport amb tan sols quatre equips. A dia d’avui el nombre de clubs s’ha multiplicat per setze.

La Federació Catalana d’Hípica i l’Associació Horseball Catalunya van repartir quatre trofeus Pilota de Horseball. El primer va ser pels jugadors catalans que amb la selecció absoluta espanyola es van proclamar campions d’Europa. Entre ells el jugador i entrenador olotí Marià Clavell. El Club d’Equitació Esportiva Cardedeu també va ser guardonat amb el trofeu Pilota de Horseball per ser l’actual campió d’Europa de clubs. L’equip sub16 del Horseball Malla Club, dirigit per Marià Clavell, va ser premiat amb el trofeu Pilota de Horseball  per haver completat un any rodó, conquerint per segona vegada la Champions League. Pau Crous, primer classificat del quadre d’honor del World Horseball Ranking 2017, va obtenir la Pilota de Horseball per ser reconegut com el millor entrenador del món, al capdavant de la selecció espanyola absoluta entre d’altres equips.

L’Ajuntament d’Olot també va ser present a l’acte, valorant que la ciutat segueixi acollint la Gala dels Premis Horseball Catalunya i també l’èxit dels esportistes i entrenadors de casa. Fins a 102 jugadores i jugadors catalans de totes les categories han obtingut medalles en un total de 22 competicions internacionals i 3 campionats d’Espanya durant el 2017.