L’olotí David Alba forma part de l’organització de l’UniRaid 2018

L’UniRaid 2018 ja està en marxa i enguany l’olotí David Alba forma part de l’organització. L’esdeveniment es defineix com un viatge-aventura en el que els participants han de completar set etapes, travessant el Marroc de nord a sud i lliurant 30 quilos de material solidari als pobles del desert.

La setena edició de l’UniRaid va arrencar dissabte a Tànger, al mateix punt on acabarà el recorregut el dia 3 de març. Després de dos anys com a participant a l’UniRaid, l’olotí David Alba, ha canviat el seu rol passant a ser membre de l’organització.

David Alba gestiona les xarxes socials de l’esdeveniment, fa el seguiment de la cursa i està colze a colze amb els participants durant les set etapes.Segons Alba, l’experiència de l’UniRaid et permet millorar com a persona i com a professional.

La solidaritat és un valor fonamental de l’UniRaid, cada equip carrega al seu cotxe un mínim de 30 quilograms de roba, calçat i material escolar que són lliurats als habitants de les zones més aïllades i desfavorides del desert del Marroc.