L’atleta Quim Gallart vol conquerir de nou el títol català Pentatló després de pujar al podi al Campionat de Catalunya en pista coberta

L’olotí Quim Gallart va aconseguir la medalla de plata en 400 metres llisos i la de bronze en els 800 metres als Campionats de Catalunya d’atletisme en pista coberta per a majors de 50 anys, la setmana passada. Ara, l’atleta del Club Natació Olot es marca l’objectiu de pujar al podi dels campionats d’estiu i al català de pentatló del proper mes de setembre.

Els atletes veterans de la Garrotxa segueixen recollint èxits a les competicions on participen. Si fa unes setmanes Josep Maria Roura aconseguia els campionats de Catalunya de ruta, muntanya i cros, ara és Quim Gallart qui ha pujat al podi dels Campionats de Catalunya d’atletisme en pista coberta celebrats la setmana passada. El velocista del Club Natació Olot va aconseguir la medalla de plata a la seva prova favorita, els 400 metres llisos; aquesta era una fita esperada, però Gallart va guanyar un altre metall amb un punt de sorpresa, el bronze en els 800 metres llisos.

Amb les medalles aconseguides al Campionat català de pista coberta, Gallart va complir amb alguns dels objectius marcats de la temporada; però encara queden reptes pendents, amb la vista fixada en una de les seves especialitats: el pentatló.

En la seva darrera participació l’any 2016, Gallart no va poder repetir la victòria d’anys anteriors, però el seu esforç l’hi van valer el subcampionat de Catalunya de proves combinades.

x