El matemàtic i estadant a Faber, Marc Masdeu, fa una xerrada pels alumnes de quart d’ESO del Cor de Maria

Un dels nous estadants de la residència d’arts, ciències i humanitats Faber és el matemàtic Marc Masdeu. Originari del Penedès, treballa a la Universitat Autònoma de Barcelona i aquest dimarts ha fet una xerrada als alumnes de quart d’ESO del Cor de Maria entorn a la resolució d’equacions.

Com resolen els matemàtics les equacions d’una o dues variables, ha estat el tema de la xerrada oferta pel matemàtic Marc Masdeu al Cor de Maria. Masdeu és un dels vuit estadants que estaran a la residència Faber fins aquest dissabte i els alumnes de quart d’ESO l’han pogut escoltar aquest dimarts.

Amb un doctorat en matemàtiques a la Universitat McGill de Canadà, actualment treballa al programa Ramom y Cajal de la UAB. Les matemàtiques tenen un abast i unes aplicacions molt diverses, i en el nostre dia a dia ens poden ser útils per resoldre problemes de manera lògica i ordenada. Durant la seva estada a Faber, Marc Masdeu està treballant en el software matemàtic SageMath, un sistema que utilitza el llenguatge de programació Python.

x