La programació especial d’Olot Televisió del carnaval suma un nou rècord d’audiència amb 64.080 telespectadors

Olot Televisió ha tornat a batre un nou rècord d’audiència amb la programació especial del Carnaval d’Olot. Un total de 64.080 espectadors van seguir la retransmissió en directe i en diferit la gran rua del carnaval i l‘Espectacle Reial, el playback. Aquesta xifra està molt per sobre dels 47.000 espectadors que es van registrar l’any passat amb els dos mateixos programes especials. Això representa un increment de 17.080 espectadors respecte el 2017. Aquests bons resultats demostren que els programes especials, i sobretot en directe, són un dels atractius de l’audiència d’Olot Televisió, que no només creix sinó que és més fidel que mai.

Olot Televisió ha tornat a fer una aposta decidida pels actes del Carnaval d’Olot, que organitza el Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot. La Televisió de la Garrotxa va emetre la gran rua en directe, el diumenge 18 de febrer, i va fer-ne quatre reemissions al llarg de la setmana perquè tots els garrotxins poguessin veure-la en algun moment. Entre totes les emissions es va registrar una audiència de 35.310 telespectadors, segons Konodrac, l’empresa encarregada d’auditar diàriament les audiències de les televisions locals de Catalunya. Pel que fa a l’Espectacle Reial, el Playback, es va estrenar el dilluns 19 de febrer i es va reemetre quatre vegades més. Totes aquestes emissions han registrat un total de 28.770 telespectadors. La suma final dels dos actes principals del carnaval donen un resultat de 64.080 telespectadors.

Aquesta xifra és substancialment més elevada que la de l’any passat, quan va ser de 47.000 espectadors. Les estadístiques confirmen, per una banda, que els programes especials d’Olot Televisió sumen cada vegada més seguidors i, per l’altre, que cada cop hi ha més persones que confien amb La Televisió de la Garrotxa com a mitjà audiovisual per seguir les activitats lúdiques i culturals de la comarca.