Sant Feliu de Pallerols inaugurarà el Centre de Serveis per a la gent gran el diumenge 18 de març

L’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols ja té data per la inauguració del Centre de Serveis per a la gent gran del poble. Serà el diumenge 18 de març i la jornada estarà oberta a tothom i comptarà amb diverses corals que li donaran un caire més festiu.

Un dels objectius històrics del consistori de Sant Feliu de Pallerols està a punt de fer-se realitat. La inauguració de les obres del Centre de Serveis per a la gent gran es farà el diumenge 18 de març en un acte obert a tothom. Segons l’alcalde, Joan Casas, un cop s’hagi fet la inauguració caldrà enllestir els permisos reglamentaris perquè si puguin instal·lar els usuaris que ja han demanat plaça.

L’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols convida a tota la comarca, i també la gent de comarques veïnes a la inauguració. La jornada inaugural comptarà amb l’actuació de diverses corals i també es convidaran els casals de la gent gran d’arreu de la Garrotxa.