Suspès el transport escolar a tota la Garrotxa i les classes en alguns centres amb motiu de la neu

El Consell Comarcal de la Garrotxa confirma en un comunicat que davant la previsió de nevades intenses aquest dimecres al matí, queden suspeses totes les línies de transport escolar de la comarca. Diversos centres educatius, com és el cas de la Vall d’en Bas, Santa Pau o les Preses, han anunciat que demà suspendran les classes o oferiran serveis mínims. És per això que es recomana quedar-se a  casa i evitar qualsevol desplaçament durant el dia. També es demana als pares que no portin els seus fills a l’escola amb el seu cotxe particular.

Després de la treva d’aquest matí es preveu que torni a nevar a partir de la mitjanit i que ho faci amb intensitat tot el dimecres fins al migdia. Les nevades podrien deixar entre 8 i 15 cm amb especial incidència a la zona sud de la Garrotxa, la Vall de Bianya, Santa Pau i Olot. El Servei Català de Trànsit ha prohibit la circulació de camions des d’aquest dimarts a les 16h a tota la xarxa viària preveient possibles complicacions a les carreteres a causa de la neu.