La CUP d’Olot creu que l’habitatge ha de ser la prioritat del Pla Integral d’Accions de Millora del Nucli Antic

La CUP d’Olot creu que l’habitatge hauria de ser la prioritat del Pla Integral d’accions de Millora del Nucli Antic. La seva portaveu Mireia Tresseras reitera la preocupació del partit per aquest tema i reafirma que per ells les primeres accions del PIAM haurien de servir per resoldre la situació dels pisos al barri vell, ja que molts d’ells estan desocupats o molt deteriorats.

El compromís de la CUP per resoldre el problema de l’habitatge a la ciutat d’Olot s’ha concretat en les diverses mocions que han portat al ple. La darrera va representar la unió de totes les forces per posar-hi sol·lució, fent un cens de pisos buits i començant a multar els bancs que en siguin propietaris. Segons ha explicat la CUP, l’Ajuntament vol elaborar un estudi previ al cens per reconèixer els infrahabitatges de la ciutat. Un pas que els cupaires consideren innecessari. Gran part de les cases buides i en mal estat a la ciutat es concentren al barri vell. Es preveu que el Pla Integral d’Accions de Millora del Nucli Antic que l’Ajuntament treballant inclogui mesures concretes en aquest sentit però, per la CUP abordar la qüestió de l’habitatge és prioritari.

La Portaveu de la Candidatura d’Unitat Popular a Olot també s’ha pronunciat sobre la possibilitat que la capital garrotxina tingui una piscina coberta. Els cupaires veuen amb bons ulls que es faci un estudi per analitzar els costos i la viabilitat de l’obra i recorden que ja fa temps que demanen acords perquè les persones amb necessitats terapèutiques puguin accedir als serveis que ofereix el Club Natació Olot.