Fórmula V i Los Diablos seran els protagonistes de la Festa dels Anys 60 de Sant Feliu de Pallerols

La que serà la dotzena edició de la Festa dels Anys 60 de Sant de Feliu de Pallerols ja té principals protagonistes. Seran els grups de pop Fórmula V i Los Diablos, l’alcalde del poble Joan Casas, ho ha avançat a Olot Televisió.

Sant Feliu de Pallerols ja ha desvelat els caps de cartell de la Festa dels Anys 60 2018. Seran els madrilenys Fórmula V i el grup de L’Hospitalet de Llobregat, Los Diablos. Per tant, la música pop de la segona meitat de segle XX es palparà al poble garrotxí el primer dissabte de juliol, en un esdeveniment que els apassionats de la música dels 60 tenen molt present en el seu calendari.

La visita del grup Fórmula V coincideix amb el seus cinquanta anys, i el grup portarà un espectacle especial, dissenyat pel seu aniversari. Temes mítics com ‘Vacaciones de verano’ de Fórmula V o ‘Un rayo de sol’ de Los Diablos es podran escoltar a Sant Feliu de Pallerols. Segons l’alcalde, les entrades es posaran a la venda d’aquí dues setmanes a les oficines de Correus i en el propi ajuntament.

x