Els nous vestidors del Club Futbol Les Planes es començaran a fer aquest 2018 i s’acabaran el 2019

L’Ajuntament de Les Planes d’Hostoles ha pressupostat 20.000 euros per iniciar la remodelació dels vestidors del Club de Futbol Les Planes. Les obres començaran aquest any i s’acabarien el 2019. El consistori espera una convocatòria d’ajuts per aconseguir duplicar el pressupost que hi ha destinat.

Els nous vestidors del Club Futbol Les Planes es començaran a fer aquest 2018 i s’acabaran durant el 2019. Feia temps que el club nyerro perseguia aquesta millora, però no es podia portar a terme perquè el camp no era municipal. Després que el consistori aconseguís la titularitat dels terrenys, s’ha pogut pressupostar el projecte.

El pressupost total de l’actuació és d’uns 100.000 euros. L’Ajuntament de Les Planes ha pressupostat un 20% del cost per aquest 2018, i espera una convocatòria d’ajuts per arribar al 40%. Amb tot, el Club de Futbol Les Planes, actualment segon classificat del grup 27 de Quarta Catalana, comença a veure la llum d’una actuació que considerava necessària.

x