La Romànic Extrem de la Vall de Bianya compta amb 420 participants en l’últim dia per aprofitar el descompte en la inscripció

Aquest dimecres 28 de febrer és l’últim dia per beneficiar-se dels preus més econòmics per a participar a la sisena Romànic Extrem de la Vall de Bianya. En aquests moments, la inscripció costa entre 20 i 33 euros, segons si el participant està federat o no i si duu a terme la mitja marató o la marató complerta. A partir del març, el preu puja 5 euros. La Romànic Extrem es celebrarà el proper 8 d’abril, i de moment ja hi ha més de 420 inscrits a l’esdeveniment. L’any passat van prendre part de la sortida prop de 700 atletes, el topall que s’acostuma a marcar l’organització per tal que els corredors puguin gaudir sense problemes de la cursa i dels paisatges que ofereix la Vall de Bianya.

x