El Vòlei Olot visita la pista del Muro amb l’objectiu de guanyar opcions per ser a la fase final del Campionat de lliga

El Club Vòlei Olot es desplaça aquest dissabte a la pista del Muro, en un duel que pot ser clau per jugar la fase definitiva del campionat de lliga. A falta de quatre jornades per acabar la temporada, els olotins s’han d’enfrontar contra tres dels rivals amb qui lluita per una de les places d’honor de la classificació.

El sènior masculí del Club Vòlei Olot ja ha aconseguit l’objectiu del curs, la permanència, i ara aspira a ser un dels quatre millors equips de la lliga per disputar la fase pel campionat de Primera Divisió estatal. Fins a final de temporada els olotins jugaran tres partits, en una lliga que li queden quatre jornades pel seu acabament, però on els granes descansaran una setmana. Per aquest motiu és més necessari que mai aconseguir resultats positius: el Vòlei Olot ocupa la quarta posició, l’última que dóna dret a la fase, i només cinc punts separen el segon del cinquè classificat. Precisament, el proper partit que jugaran els olotins serà a la pista del segon, el Muro mallorquí, un equip fort que costarà doblegar.

Precisament, a la primera volta, el Vòlei Olot va ser el primer equip que va trencar la imbatibilitat del Muro, a la vuitena jornada; fins aquell moment els mallorquins eren els líders de la categoria, i ara el club garrotxí espera un equip amb ganes de venjar-se. El partit que enfrontarà el Muro contra el Vòlei Olot a les illes Balears es disputarà aquest dissabte, a partir de les quatre de la tarda.

x