El Besalú Ciutat Jueva arrencarà amb la inauguració de l’exposició Mauthausen

Aquest proper cap de setmana torna el Besalú Ciutat Jueva. Dos dies marcats per activitats dedicades únicament al món jueu i que comptarà amb diverses novetats per aquest any.

Besalú compta amb un patrimoni jueu molt important. Aquesta cultura va ser present durant molts segles al municipi garrotxí i van ser especialment importants a l’època medieval. Els banys jueus o les excavacions de la sinagoga en són la prova. És per aquesta raó que, des de fa anys, se celebra el Besalú Ciutat Jueva. Un cap de setmana dedicat a commemorar el passat, i per tant present, del poble garrotxí. Enguany hi ha diverses novetats. També destaquen la xerrada que oferirà Manuel Forcano, autor del llibre ’50 indrets dedicats al món jueu’ i les visites guiades amb un punt teatral que s’ofereixen. El 3 i 4 de març a Besalú.