El Bosc de Tosca – Bescanó, un dels partits importants del cap de setmana

Un cap de setmana més la Garrotxa s’omplirà de partits de futbol regional durant tot el cap de setmana. A segona catalana el Bosc de Tosca rep la visita del Bescanó, segon classificat. El Besalú, líder de tercera catalana, visita el Campdevànol i a la quarta catalana, duel a la zona alta entre el Sant Roc, primer classificat, i el Foncoberta que és quart.

El grup 1 de segona catalana arriba a la jornada 23 i els garrotxins segueixen lluitant pels seus objectius. El Sant Jaume de Llierca, 15è amb 20 punts, rep la visita d’un Camprodon que és 11è amb 26 punts. Mitja hora més tard el Bosc de Tosca s’enfrontarà al segon classificat del grup, el Bescanó. Els grocs són 8ens amb 34 punts.
Passem ara al grup 17 de 3a catalana, on el Sant Esteve d’en Bas, 11è amb 25 punts, rebrà el Santa Pau, segon amb 46 punts. El Besalú, líder de la categoria, visitarà el Campdevànol per seguir incrementant l’avantatge al capdavant. El Banyoles serà el rival d’un Santjoanenc que és 13è amb 24 punts i el partit entre l’Hostòles i el Sant Privat, 6è i 5è classificat respectivament, s’ha ajornat. Endinsant-nos ja a la quarta catalana, el grup 27 depara un partit entre el líder, el Sant Roc, i el quart, el Fontcoberta. El segon, Les Planes, rep la visita del Montagut i el 3er, Les Preses, visita Serinyà. A la part baixa, el Sant Pere Màrtir visita Sant Miquel de Campmajor, Atlètic Olot i la Canya es veuen les cares entre ells, el Castellfollit visita l’Abadessenc i el Joanetes rep el Camós.

x