La vila de Besalú es transporta a l’edat mitjana en el marc del Besalú Ciutat Jueva

El Besalú Ciutat Jueva ha tornat a transportar la vila al seu passat medieval aquest cap de setmana. L’esdeveniment ha comptat amb una pila d’actes com el mercat artesanal, visites guiades teatralitzades o activitats culturals.

És a través del passat que podem entendre l’evolució i la història de municipis com Besalú. Esdeveniments com el Besalú Ciutat Jueva, celebrat aquest cap de setmana, fan d’aquesta vila garrotxina, un punt turístic de referència a la comarca. A través de visites guiades teatralitzades, ofertes per l’Oficina de Turisme de Besalú, els visitants poden entendre i conèixer de primera mà el passat jueu de la vila, encara molt palpable.

L’esdeveniment està plenament consolidat, i enguany ha comptat amb activitats com la inauguració de l’exposició ‘Mauthausen’ o la presentació del llibre ’50 indrets jueus a l’edat mitjana’ de Manuel Forcano. El Besalú Ciutat Jueva transporta la vila a l’edat medieval durant un cap de setmana i milers de visitants s’endinsen en la història d’aquest poble garrotxí any rere any.

x