El Club Hoquei Olot suma un ‘puntet’ en la visita del Tona al Pavelló d’Esports (2-2)

El Club Hoquei Olot es va veure les cares amb el Tona en la sisena jornada de la segona fase de Nacional Catalana. Un partit per agafar aire o per caure a les zones de promoció de descens. Al final ni una cosa ni l’altre, repartiment de punts entre els dos equips (2-2).

Molt a guanyar i molt a perdre. El Club Hoquei Olot rebia la visita del Tona al Pavelló Municipal d’Esports. Tots dos equips amb l’objectiu d’allunyar-se de la zona de playoff descens i els olotins arribaven un punt per sobre dels osonencs a la taula. Això va significar un partit molt conservador defensivament i les primeres ocasions eren pels visitants. Disputats 5 minuts de joc, el Club Hoquei Olot cometia penal. Els d’Osona no el desaprofitaven i s’avançaven al marcador (0-1). Conscients del que hi havia en joc l’Olot va pujar la marxa i va començar a posar a prova el porter visitant. Intervencions de mèrit del porter del Tona, una d’elles en una falta directa. El Club Hoquei Olot aconseguia l’empat mitjançant Ferran Sacrest, que convertia en gol un mal rebuig dels visitants. El marcador no es mouria més el primer temps.

La segona meitat arrencava amb un Pau Flores concentrat, aturant els tirs de mitja i curta distància del Tona. Una altra vegada des del punt de penal els de Tona es tornaven a avançar a falta de 21’ pel final. Aquest cop després que Pau Flores aturés en primera instancia. A 13’ pel final Elias aconseguia la igualada pel Club Hoquei Olot. Seguidament, ocasions a banda i banda de la pista, amb un Olot força incisiu en el tram final, però que es va haver de conformar amb l’empat davant la seva afició. Ni triomf ni derrota i per tant un punt que no altera significativament la classificació. Ara, el Club Hoquei Olot posa la mirada en la seva pròxima visita a Igualada.

x