La Unió Esportiva Olot es desfà de l’Ontinyent amb dos gols en dos minuts de Mas i Toril (2-0)

La Unió Esportiva Olot encadena una dinàmica de resultats inqüestionable des de que Raúl Garrido és a la banqueta. Aquest diumenge ha superat a casa a l’Ontinyent per 2-0 amb gols de Marc Mas i Alberto Toril, el primer al minut 76 i el segon al 78. Els olotins han disputat l’últim quart de partit amb superioritat numérica per expulsió de Carrasco.

La jornada 28 del grup 3 de Segona Divisió B ha enfrontat la Unió Esportiva Olot amb l’Ontinyent a l’Estadi Municipal. Els valencians situats a la zona alta del grup, començaven dominant el joc i amb les aproximacions més destacades. Al minut 20 Soler comptava amb una doble ocasió i la pilota acabava marxant per sobre la porteria defensada per Ginard. Al 24’ Rubio buscava fortuna amb un xut des de fora l’àrea que també marxaria desviat. L’Olot responia amb internades per la banda d’Ivan Guzmán, que trobava a Cosme entre línies i aquest li cedia a Marc Mas que topava amb Anaba. La més clara de la primera part seria per l’Olot. Al 42’ Jordi Masó engaltava un xut dins l’àrea amb potència però massa centrat i Álvaro Campos l’aturava amb seguretat.

El segon temps començava de la mateixa manera que havia acabat el primer, amb més domini local. Héctor Simón deixava sol a Marc Mas davant Campos, però el silenc no aconseguia rematar. L’Ontinyent generava perill des de la banda dreta amb una centrada de Soler que Sascha rematava fregant el pal dret de Ginard.  Encara més clara seria la jugada fabricada entre Pedro del Campo, Héctor Simón i Marc Mas al minut 59. El porter valencià aturava el xut de Simón i també el segon intent de Pedro.

L’entrada de Jordi Xumetra al 70’ va ser determinant per aconseguir més profunditat. L’Olot havia aconseguit acular l’equip valencià, i les coses encara es posaven més de cara quan Carrasco era expulsat per segona amonestació. Durant disset minuts els homes de Raúl Garrido disposarien de superioritat numèrica. L’Olot ha aconseguit doblegar l’Ontinyent amb dues jugades pràcticament consecutives. Primer Xumetra la posava per Marc Mas, que aquesta vegada no perdonava davant Álvaro Campos, era l’1-0. 2 minuts després, al 78’, Toril, que acabava d’entrar al terreny de joc anotava el segon amb un xut que rebotava a la cama del defensa. Un gol que apropava molt l’Olot a la victòria. La ferida de l’Ontinyent encara hagués pogut ser pitjor si Xumetra hagués definit un cara a cara amb el porter; el rebot el guanyava Toril que enviava al pal l’esfèrica.

Els 3 punts deixen l’Olot catorzè classificat a 4 punts del descens directe i del Llagostera, el seu proper rival.

x