La música de Mazoni impregna l’Espai Barberí en el vuitè festival Elmini

Aquest cap de setmana ha estat molt actiu a nivell cultural a la ciutat d’Olot. Els garrotxins han pogut gaudir de la vuitena edició del festival Elmini des de dijous fins diumenge. Un dels concerts va ser el de dissabte a l’Espai Barberí, a càrrec de Mazoni.

Una guitarra i la veu de Mazoni van apoderar-se de l’Espai Barberí. Va ser en el marc del festival Elmini, en un dels concerts d’estar per casa d’aquest cap de setmana a Olot. La unicitat de la localització, la proximitat del públic amb l’artista i el ressò de la sala van completar un concert que compleix amb tots els requisits d’Elmini. La connexió musical entre espectador i artista és un dels trets fonamentals dels concerts d’estar per casa del festival Elmini.

x