El festival Elmini tanca la vuitena edició amb prop de 2.000 espectadors i un 90% de les entrades venudes

El festival Elmini ha tancat la vuitena edició amb un 90% de les entrades esgotades i dos milers d’espectadors repartits en els quatre dies d’esdeveniment. L’organització s’acomiada fins l’any que ve amb les millors sensacions i donant el vistiplau a concentrar tots els concerts en un sol cap de setmana.

2.000 espectadors és la xifra que ha deixat el festival Elmini 2018. Els concerts d’estar per casa és consoliden com el principal reclam de l’esdeveniment: com és el cas de la bilbaïna Ana Fernández-Villaverde, La Bien Querida.

El grup de Múrcia Viva Suecia va hipnotitzar el públic present a la Sala El Torín amb el seus aires d’indie rock. Fabrizio Cammarata va conquistar l’Orfeó Popular Olotí amb lletres molt profundes. Neuman també va delectar el públic amb la seva música. La mítica banda de Granada, Lagartija Nick, va tancar el festival amb els seu rock alternatiu.

La prova pilot de concentrar tot l’esdeveniment en un cap de setmana ha funcionat. L’organització considera que Elmini s’ha convertit en un dels festivals hivernals de referència a Catalunya.

x