L’equip femení de la Unió Esportiva Olot és l’únic equip que depèn de si mateix per aconseguir l’ascens de categoria

L’equip femení sènior de la Unió Esportiva Olot té encarrilat l’ascens a la Primera Divisió femenina. Les garrotxines van guanyar dissabte per un gol a tres al camp del Girona, el seu màxim rival a la categoria. Ara, l’Olot és l’únic equip que depèn de si mateix per aconseguir el campionat de lliga.

Catorze partits guanyats i només un de perdut: són els fantàstics números de la temporada de l’equip femení sènior de la Unió Esportiva Olot a Segona Catalana. La plantilla, dirigida per Moi Dubé, va superar dissabte un escull més per aconseguir pujar de categoria, l’objectiu de la temporada. Les olotines van guanyar a l’únic equip que les havia derrotat, el Girona, per un gol a tres. L’Olot es va endur els punts al remuntar la marca inicial de les locals, amb un gol d’Expósito i un doblet de Júlia Santos. Amb el resultat favorable, les garrotxines són, a hores d’ara, l’únic equip que no necessita dependre dels altres per aconseguir el títol de lliga i l’ascens.

 

Després del partit contra el Girona, les jugadores olotines van celebrar amb eufòria el resultat des del vestidor visitant. Però encara queda lliga, i l’entrenador de la plantilla adverteix que ara no es pot pecar d’un excés de confiança: falta confirmar l’ascens.

 

És el primer any que la Unió Esportiva Olot té una secció d’equips femenins, i de moment el club fa una valoració molt positiva del treball de les quatre formacions de l’entitat.