Hostalets d’en Bas acull diumenge el primer torneig freestyle de futbol femení d’Espanya

La Vall d’en Bas viurà diumenge una competició única a Espanya: el primer torneig freestyle de futbol femení. Al local social dels Hostalets d’en Bas s’hi aplegaran diverses especialistes a l’hora de fer malabarismes amb la pilota, com per exemple Paloma Pujol, la campiona d’Espanya de freestyle en una competició que comptava amb dones i homes en la mateixa categoria.

Ella és Paloma Pujol, i entre els diferents èxits que ha aconseguit a la seva trajectòria hi ha el campionat del món de footbag en pilota petita, i campiona d’Espanya de freestyle en un esdeveniment on competien de forma directa nois i noies. Ella serà un dels reclams del primer torneig Freestyle de futbol femení dels Hostalets d’en Bas, que es celebrarà aquest diumenge per reivindicar i visibilitzar el paper de la dona al món del futbol.

 

El futbol freestyle consisteix en fer malabarismes amb una pilota, amb l’objectiu de demostrar la tècnica pròpia a l’hora de moure l’esfèrica. Al torneig hi participaran futbolistes de la mateixa entitat organitzadora, el Club de Futbol Vall d’en Bas, però hi haurà jugadores que vindran de molt lluny; i és que aquest esdeveniment és únic a tot l’estat espanyol al ser dedicat a les dones de forma exclusiva.

 

El primer torneig freestyle de futbol femení començarà a partir de les deu del matí, al local social d’Hostalets d’en Bas.

x