Olot en Comú critica la poca voluntat de pacte de l’equip de govern

Olot en Comú es mostra crític amb l’equip de govern de la ciutat, que ara està en minoria al ple. El seu portaveu ha dit al programa Pentàgon d’Olot Televisió que estan demostrant ‘poca cintura’ a l’hora de buscar pactes amb la resta de forces i donar suport a les mocions de l’oposició.

El portaveu d’Olot en Comú, Xavier Garcia, considera que l’equip de govern de la ciutat encara no s’ha adaptat a la seva nova situació de governar en minoria, després del trencament amb el PSC al novembre. Creu que fins ara està tenint ‘poca cintura’ per aprovar les propostes de l’oposició i intentar guanyar suports. Tot i així afirma que el seu partit no aprofitarà la nova situació del govern d’Olot per frenar projectes de ciutat. En aquest mateix sentit Garcia obre la porta a possibles acords en molts temes però considera que a aquestes alçades de la legislatura, l’equip de govern no hi té massa interès.

Pel que fa a temes de ciutat, Olot en Comú ha reivindicat que la piscina coberta de la qual s’està estudiant la viabilitat és una de les principals demandes del partit des de la seva entrada a l’Ajuntament. Alhora critiquen el fet que s’hagi atorgat una subvenció per a les reformes del Club Natació Olot abans de concretar l’equipament públic. Tot i així celebra que es faci l’estudi amb la intenció de satisfer una necessitat important de la ciutat i la comarca.