El sindicat Comissions Obreres denuncia la falta d’aigua calenta i calefacció al Parc de Bombers d’Olot

El Parc de Bombers d’Olot es troba sense aigua calenta ni calefacció: és el que denuncia el sindicat de Comissions Obreres, que alerta sobre les males condicions laborals de l’equipament. Segons les mateixes fonts, aquest dimarts es va intentar arreglar l’averia, però els problemes no s’han pogut solucionar.

El sindicat de Comissions Obreres ha denunciat les males condicions laborals amb les que treballen els bombers al Parc d’Olot, a través d’un comunicat als mitjans. A la nota el sindicat afirma que l’equipament es troba sense aigua calenta ni calefacció, una situació agreujada pels darrers episodis de fred i neu. Durant aquest període, els bombers han hagut de desplaçar-se fora del parc per dutxar-se, i encara s’escalfen amb calefactors elèctrics, insuficients per millorar la temperatura d’una superfície industrial de 1.200 metres quadrats. Segons les mateixes fonts, un equip tècnic va intentar solucionar el problema, però no es va poder arreglar la incidència. Al Parc de Bombers d’Olot hi treballen 45 professionals, i es va inaugurar l’estiu del 2015, però tot i ser una instal·lació recent arrossega un llarg historial d’averies: el comunicat de Comissions Obreres explica que a principis de febrer uns problemes a les canonades van deixar la cuina inutilitzada durant 5 dies, i la reparació està inacabada.

x