El Club Hoquei Olot buscarà la victòria a Igualada per evitar les posicions de playoff descens

El Club Hoquei Olot B-Sensible vol aconseguir una victòria vital a Igualada, per afrontar amb garanties l’últim partit de la segona fase de la Nacional Catalana, i evitar les eliminatòries per evitar el descens de categoria. El seu rival, però, arriba amb més urgències: necessita la victòria si vol tenir opcions de salvar-se a la darrera jornada.

L’Hoquei Olot B-Sensible arriba a les dues últimes jornades de la segona fase de la Nacional Catalana amb tot per decidir. En aquests moments, dels vuit equips que disputen la fase només el Vila-Seca s’ha assegurat evitar les eliminatòries de descens de categoria, i qualsevol carambola encara és possible pel que fa als altres clubs que volen situar-se entre els quatre primers. Precisament, els de Miqui Ràfols ocupen el quart lloc, i necessiten els punts per dependre de si mateixos a la darrera jornada de la fase, però visiten la pista de l’Igualada, que ha de guanyar per força si vol tenir opcions de salvar-se. Els olotins jugaran contra un equip jove, amb jugadors que cavalquen la Nacional Catalana amb l’OK Lliga. A més, els garrotxins tindran un altre handicap: disputaran l’enfrontament aquest divendres, a partir de dos quarts de deu de la nit, un horari que perjudica els interessos de l’Hoquei Olot.

Una derrota dels olotins complicaria i molt continuar a la Nacional Catalana la propera temporada: tant el Capellades com el Tona podrien superar l’Olot si els seus resultats són positius, i els blau-i-grocs necessiten conservar la quarta posició per arribar a l’última jornada amb garanties.

x