La Residència La Tardor programa un cicle d’activitats culturals per dinamitzar els avis i apropar més els familiars al centre

La Residència La Tardor d’Olot ha programat un cicle d’activitats culturals amb la intenció d’apropar més els familiars dels usuaris al centre, per afavorir l’estimulació dels mateixos residents. El grup de Playback ‘Balmes que no t’hi fixis’ van compartir música i diversió amb els assistents de l’acte d’aquest dimecres.

El Dúo Dinámico i la seva mítica cançó ‘Resistiré’, o les ranxeres mexicanes més famoses: són alguns exemples de les actuacions que es van poder veure a la Residència la Tardor aquest dimecres, a càrrec del grup de Playback ‘Balmes que no t’hi fixis’. La iniciativa no és casual: la residència ha establert una programació cultural per tal d’estimular els usuaris del centre.

La intenció d’aquestes activitats és apropar els mateixos familiars del resident al centre, i incrementar les seves visites aprofitant les activitats culturals. D’aquesta manera, s’incentiva per partida doble les capacitats dels mateixos usuaris. Playback, teatre, música…tot afavoreix perquè la residència la Tardor pugui gaudir de la tercera edat amb plenitud.