El sènior masculí del CB Olot arribarà líder i amb les millors sensacions al seu partit contra l’Atlètic Silenc

El Club Bàsquet Olot sènior masculí no ha perdut cap partit en les jornades disputades a la Territorial A gironina, i en aquests moments lideren la classificació. Els olotins es desplacen aquest cap de setmana a la pista de l’Atlètic Silenc, situat a la part baixa de la taula.

Des del mes de desembre el Club Bàsquet Olot sènior masculí no sap el que és perdre a la Territorial A gironina. L’objectiu dels olotins és d’assolir l’ascens a Tercera Catalana, i de moment, la plantilla manté una dinàmica adequada per complir amb la fita. Els taronges han superat a tots els seus rivals d’aquesta fase de la temporada, i compta amb vuit victòries en el seu caseller. A l’espera de visitar el Fontcoberta el proper 16 de març, els de David Jané podrien acabar tota la primera volta sense haver perdut cap enfrontament. Dissabte, però, arrenca la segona volta, i el Bàsquet Olot visita la pista de l’Athlètic Silenc, novè classificat a la categoria. El tècnic garrotxí alerta sobre la dificultat de vèncer fora de casa.

El partit a la pista de l’Athlètic Silenc es disputarà a les vuit del vespre: a la primera volta, els olotins van vèncer per 89 a 64. Un resultat positiu aproparia els de David Jané a aconseguir la primera posició a final de temporada, l’única que assegura l’ascens directe a Tercera Catalana.

x