La Vall d’en Bas impulsa un cicle sobre la Transició Energètica

L’Ajuntament de la Vall d’en Bas ha apostat aquest 2018 per donar un impuls a les energies renovables i la mobilitat sostenible. Per aquesta raó han programat el cicle Transició energètica, amb l’objectiu de canviar el model energètic i que, amb petites accions del dia a dia, es pugui reforçar la transició energètica.

El canvi climàtic és una realitat que es preveu que s’intensifiqui amb els anys. Amb petites accions del dia a dia es poden aconseguir molts canvis en el model de consum energètic de la gent i, per a que els canvis siguin visibles, l’Ajuntament de la Vall d’en Bas ha creat un cicle de Transició Energètica que tindrà lloc aquest proper diumenge 11 de març. Són unes jornades per tractar el canvi de model energètic i de mobilitat. Serà la primera jornada, que sota el nom Apostem pel Sol, tindrà lloc a Can Trona. La segona, Apostem per la mobilitat sostenible, es durà a terme el diumenge 29 d’abril a Can Trona amb la presentació de vehicles elèctrics o compartits per a formentar-ne l’ús en detriment del cotxe particular. Tan aquests vehicles com les bicicletes elèctriques es podran provar.

x