Un any més torna la celebració del dia de Sant Antoni i la benedicció dels animals organitzats per l’Associació Units pel Cavall

Aquest diumenge tindrà lloc, un any més, la celebració del dia de Sant Antoni que organitza l’Associació Units pel Cavall . Aquesta tradició centenària té el seu punt àlgid en una passejada a cavall pel centre de la ciutat que acaba a Sant Esteve amb la benedicció dels animals.

Com cada any quan arriben aquestes dates, l’Associació Units pel Cavall organitza, en honor a Sant Antoni, patró dels animals, la cavallada. Una processó de carruatges i cavalls que passejaran de nou per la ciutat d’Olot. El ‘Titu’ serà el cavall que tindrà l’honor, aquest any, de portar el sant. Enguany el recorregut començarà a l’avinguda Estació, com sempre, i anirà fins l’avinguda Santa Coloma, d’on sortirà cap al passeig de Barcelona via pont de Ferro. D’allà anirà a la plaça Clarà i per Sant Rafael arribarà a Sant Esteve, on es farà la benedicció. Després, camí de la plaça Major i via Mulleras i plaça Catalunya, tornarà a l’avinguda Estació. Normalment hi ha un promig de 200 cavalls beneïts.

x