El CPA Olot intensifica els seus entrenaments per intentar aconseguir el seu 15è Campionat d’Espanya

El grup A del Club Patinatge Artístic Olot viatja a Astúries per competir demà al campionat d’Espanya. Les noies de Ricard Planiol han estat polint el ball per intentar superar els petits errors que van cometre sobre la pista durant el campionat de Catalunya. El passi a Europa només serà vàlid si aconsegueixen la victòria o una segona posició. Ahir al vespre les vam acompanyar en l’últim entrenament a Olot.

La població asturiana d’Avilés pot determinar la temporada del Club de Patinatge Artístic Olot, i per aquest motiu les patinadores olotines han aprofitat fins l’últim moment per polir detalls de la seva coreografia ‘Sense opcions’. Les de Ricard Planiol i Ester Fàbrega parteixen com a favorites per endur-se el Campionat d’Espanya que tindrà lloc a Astúries aquest dissabte, després de guanyar el territorial gironí i el català, però els balls de tots els grups estan en evolució constant, i cal seguir treballant-hi per evitar imprevistos sobre la pista.

El CPA Olot compta a les seves vitrines amb catorze campionats d’Espanya, i busquen el quinzè títol del seu palmarès. Però saben que la competència és forta, i estan a l’expectativa de conèixer els balls de la resta de l’Estat. L’Olot espera aconseguir una bona posició al campionat per obtenir el bitllet necessari per a participar als Campionats d’Europa i del Món.

El CPA Olot sortirà a la pista d’Avilés al Campionat d’Espanya en la quinzena posició, per davant de Reus, Girona i el Masnou, els hipotètics rivals de les olotines. L’esdeveniment arrencarà a partir de dos quarts de sis de la tarda d’aquest dissabte 10 de març.