La 25a Fira Tèxtil de Sant Jaume de Llierca comptarà amb tres activitats prèvies, entre elles la presentació d’un llibre

Les activitats entorn a la vint-i-cinquena Fira Tèxtil de Sant Jaume de Llierca arrenquen aquest dissabte amb la presentació del llibre ‘El comerç, els oficis i la indústria a Sant Jaume de Llierca, passat i futur’ a càrrec de Joan Carreras. Abans del 18 de març, dia central de la fira també hi haurà la presentació de l’escut de patchwork  i una desfilada de moda.

La 25a Fira Tèxtil de Sant Jaume de Llierca, comptarà amb tres activitats prèvies paral·leles. La primera la presentació del llibre ‘El comerç, els oficis i la indústria a Sant Jaume de Llierca, passat i futur’ aquest dissabte. El llibre es complementa amb un recull d’unes 550 fotografies i tracta facetes com l’impacte econòmic i industrial que va suposar la implementació de la fàbrica Brutau al poble.

El dimecres 14 de març es presentarà l’escut de patchwork de la mà de l’Associació de Puntaires de Sant Jaume, a la sala de plens de l’Ajuntament a les 7 de la tarda. Divendres 16 de març tindrà lloc una desfilada de moda organitzada per 9 dissenyadors i dissenyadores, la majoria formats a l’IES La Garrotxa. Serà al Centre Cívic a partir de les 8 de la tarda. La jornada central de la Fira de Sant Josep serà el diumenge 18 de març, un esdeveniment que acollirà la XIX Trobada de Puntaires i la XII Trobada de Patchwork entre moltes altres activitats.