L’Associació de Dones Alba mostra l’art femení de la Garrotxa en una exposició a Les Voltes d’Olot fins el 15 de març

En motiu del dia de la dona, l’associació Dones Alba ha preparat una exposició de dones artistes a la Galeria d’Art Les Voltes d’Olot. Cada any per aquesta data preparen un homenatge a la dona, un any fan pintura i l’altre literatura i, alternant-ho així, enguany ja celebren la 10 edició de pintura.

Hi ha participat 33 dones, totes elles garrotxines. Les obres són de temàtica lliure, hi ha 31 pintures i dues escultures. Dones ALBA va néixer amb l’objectiu d’ajudar la dona, perquè en aquell moment no hi havia cap entitat que ho contemplés. Ara, 25 anys després, ho segueix fent donant veu a la dona però també utilitzant aquestes activiatas com a eina de suport entre elles.

 Aquesta exposició es podrà visitar fins el dia 15 de març dins l’horari de la galeria.