La residència per a la gent gran de Sant Feliu de Pallerols ja té el 25% de places reservades

La residència de Sant Feliu de Pallerols va agafant forma, abans no s’inauguri de forma oficial el proper diumenge 18 de març. De moment, ja hi ha un 25% de places reservades de les vint-i-una previstes. Aquesta setmana hem pogut parlar amb alguns veïns interessats en fer ús del nou equipament per a la gent gran de Sant Feliu.

Les obres avancen sense pausa a la residència per a la gent gran de Sant Feliu de Pallerols. Aquest equipament viurà la seva inauguració el proper 18 de març, amb una jornada de portes obertes, que ha de servir perquè els veïns coneguin el model del centre; segons el seu gerent, Salvador Vilar, plantegen “una residència acollidora i petita, preservant la intimitat, amb habitacions individuals i compartides però respectant la intimitat de cada usuari, perquè la gent es senti com a casa”.

Però abans de la seva inauguració, ja hi ha hagut possibles usuaris que s’interessen pels serveis que ofereix el centre, abans no s’acabin les obres. Alguns veïns s’han apropat a l’equipament per conèixer-lo de primera mà: valoren la possibilitat d’apropar els familiars al nucli habitual de residència dels usuaris.

 

A l’espera de desenvolupar la segona fase, que hauria d’ampliar el servei fins a la seixantena de places, de moment ja hi ha un 25% de llits reservats, dels 21 que s’ofereixen en l’obertura inicial. Es preveu que els primers usuaris puguin entrar ja al centre abans de l’estiu.

La residència de Sant Feliu de Pallerols és un dels projectes de l’actual equip de govern del municipi, en una aposta perquè la gent gran pugui viure amb plenitud la seva vellesa al mateix municipi on han desenvolupat una part important de la seva vida.