Arrenca el cicle de xerrades ‘Els nostres grans petits mestres’ amb la presència de Pere Ribes

Pere Ribes, el noi invident que retransmet els partits de l’Olot per Ràdio Olot, va ser l’encarregat d’encetar el cicle de xerrades ‘Els nostres grans petits mestres’ que organitzen a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. Ho va fer acompanyat de la seva mare i en una sala que es va omplir per conèixer la seva història.

Amb una maduresa i una capacitat de superació molt lluny de l’abast de qualsevol nen de la seva edat, 12 anys, Pere Ribes va donar tota una lliçó tot i els nervis inicials en la primera xerrada del cicle ‘Els nostres grans petits mestres’. Amb una facilitat per comunicar-se i fer arribar el seu missatge impròpia, de nou, de la seva edat, el menut futur periodista esportiu va sorprendre el públic amb la seva història, explicada de la mà de la seva mare, fent que els assistents es posessin en el seu lloc. Aquest cicle de xerrades seguirà el proper 16 de març amb Guerau Pallàs i la cardiòloga pediàtrica de l’Hospital Dr. Josep Trueta de Girona, Maria Àngels Puigdevall.

x