El Club de Patinatge Artístic Olot es classifica com a segon per al Campionat d’Europa

El Club Patinatge Artístic Olot es classifica per l’Europeu i el Mundial després de quedar segon a Astúries, al campionat d’Espanya. El CPA Girona ha tret el títol estatal a les olotines pel sistema de whites: tres dels cinc jutges van donar-los la victòria.

Les noies d’Ester Fàbrega i Ricard Planiol no han pogut fer-se aquest cap de setmana amb el seu quinzè títol estatal al campionat d’Espanya que s’ha disputat a Avilés, Astúries. Les olotines van veure’s superades per primer cop en molt de temps després d’executar d’una forma brillant la coreografia ‘Sense Opcions’.

En la puntuació global el CPA Olot va obtenir una millor qualificació, però ha estat el sistema de whites el que ha fet guanyar el CPA Girona, el seu gran rival. Tres dels cinc jutges s’han decantat pel ball Sóc Aquí de les gironines, amb el personatge Wally com a protagonista.

La plata aconseguida a Astúries dóna a l’Olot un dels dos bitllets per disputat l’Europeu i el Mundial, per tant, el ‘Sense Opcions’ segueix més viu que mai i lluitarà a Lleida i França per tornar el nom de la ciutat al lloc més alt del podi. El Reus Deportiu, de la seva banda, ha quedat tercer i haurà d’escollir una de les dues competicions. La que quedi serà pel Masnou.

Feia sis anys que l’Olot no perdia cap de les competicions que ha disputat. El 2012 a Alcobendas també van quedar segones i aquell any no van aconseguir l’europeu ni l’or mundial.

 

 

x