El Llagostera i les decisions arbitrals frenen la dinàmica positiva de la Unió Esportiva Olot (2-1)

Tot i avançar-se al marcador amb un gol de Bigas a la primera part, la Unió Esportiva Olot ha vist com el Llagostera li remuntava el partit al segon temps amb gols de Pablo Sánchez i Maynau. Els jugadors olotins i l’entrenador Raúl Garrido no van quedar satisfets amb l’arbitratge, ja que el segon gol del Llagostera no hauria d’haver pujat al marcador per fora de joc.

La jornada 29 del grup 3 de Segona Divisió B ha portat el derbi gironí entre el Llagostera i la Unió Esportiva Olot. Les dimensions reduïdes del Municipal de Llagostera no van incomodar els olotins que van aconseguir avançar-se amb un gol a la contra culminat per David Bigas, que aprofitava una centrada de Guzmán i en segona instància batia a Marcos, era el 32’. La Unió Esportiva Olot agafava el camí dels vestuaris amb un resultat ideal, 0-1.

EEl segon temps es preveia molt dur pels olotins que sabien que el Llagostera faria el possible per revertir el resultat. Els del Gironès van començar a generar força perill a la porteria defensada per Ginard. A la sortida d’un córner el Llagostera aconseguia l’empat mitjançant Pablo Sánchez, al minut 68’, que rematava a plaer al segon pal. Raúl Garrido donava entrada a Micaló que sortia a canvi d’Uri Santos. Marc Cosme ha tingut una bona ocasió per tornar a avançar l’Olot, però Marcos l’ha aturat. Guzmán també ho ha intentat al 82’ però el seu xut ha sortit per sobre del travesser. Just després, al 83’ arribava la jugada més polèmica del partit. El Llagostera es posava per davant amb gol de Maynau. Si analitzem les imatges, es veu clarament que Gabarre està en fora de joc, abans de generar el primer xut. Barnils ho provava amb un xut ras al 90’, i al 93’ Marc Mas i Marc Cosme es veurien immersos en una doble ocasió que per poc no acaba dins la porteria del Llagostera.

A la roda de premsa Raúl Garrido s’ha mostrat contundent. Segons l’àrea de Comunicació de la Unió Esportiva Olot el tècnic ha comentat el següent: “Em sento malament, hi ha circumstàncies que són estranyes. No puc estar content, ells havien d’estar amb un home menys i el segon gol és fora de joc”. La derrota deixa a l’Olot 15è classificat amb 33 punts, 2 punts per sobre del descens directe, i un per sobre del Llagostera que es troba darrere l’Olot a la plaça del playoff de descens.

x