La cavallada de Sant Antoni a Olot compta amb uns 150 cavalls i desenes de carruatges

La benedicció dels animals davant l’església de Sant Esteve i la cavallada de Sant Antoni han estat algunes de les activitats destacades a la comarca aquest cap de setmana. A Olot l’Associació Units pel Cavall ha reunit uns 150 cavalls i diversos carruatges que han fet un recorregut per la ciutat.

El bon temps ha acompanyat la tradicional celebració de Sant Antoni a la capital garrotxina. La cavallada organitzada per l’Associació Units pel Cavall ha omplert els carrers d’Olot amb uns 150 cavalls i desenes de carruatges. Enguany, el pendonista ha estat l’olotí Santi Sánchez de l’Associació Llampecs de Llémena amb l’euga Til·la.

Tot i el canvi del recorregut per les obres del Firal, l’organització valora amb nota l’edició d’aquest 2018. Hípiques d’arreu de la comarca i fins i tot d’Osona i l’Empordà han participat a la celebració de Sant Antoni a Olot.

x