Tres hores en directe de ‘Cilindrada’ per celebrar els 40 anys del seu inici

Dissabte al Pavelló Firal es va celebrar un aniversari especial, el dels quaranta anys del programa de motor de Ràdio Olot ‘Cilindrada’. Va ser una jornada marcada per la gasolina, ja que Antic Motor Garrotxa va participar amb cotxes i motos pròpies de fa 40 anys.

Com una reunió d’amics. Així van descriure els assistents al Pavelló Firal d’Olot la celebració dels 40 anys de l’inici d’un programa de motor que va marcar una època a la comarca. De la mà de Jordi Sellas es va poder tornar a escoltar el ‘cILINDRADA’ en directe amb una gran quantitat de convidats que anaven passant durant les tres hores que va durar. Els protagonistes van viure una jornada d’il·lusió i retrobaments amb antics oients, antics col·laboradors i antics campions del món del motor. Sobre la taula queda la proposta des del programa Cilindrada de poder fer, anualment, una celebració conjunta amb Motor Antic Garrotxa com la que va tenir lloc aquest cap de setmana.