El Juvenil A de la Unió Esportiva Olot encaixa la primera derrota del curs davant el CE Mataró (1-2)

El Juvenil A de la Unió Esportiva Olot va veure trencada la seva ratxa de partits sense perdre en lliga aquest passat dissabte. Ho va fer davant d’un dels seus màxims perseguidors, el Mataró, que se situa ara a un sol punt dels garrotxins. L’Olot no va poder aprofitar la superioritat numèrica i, en el darrer moment, va encaixar l’1-2 final.

Havia d’arribar algun dia i millor que ho hagi fet quan encara hi ha temps per a la reacció. El Juvenil A de la Unió Esportiva Olot va sortir derrotat del Morrot el passat dissabte en el partit de la jornada 22 del grup 2 de la Preferent Juvenil. Els de Joan Sánchez van patir la primera derrota del curs davant un dels rivals per l’ascens, el Mataró, que s’havia quedat amb un home menys a falta de 15 minuts pel final. L’inici dels olotins no va ser gaire bo i pràcticament en la primera ocasió de gol visitant, els del Maresme es van posar per davant amb un gol de Martín García, que va tenir sort perquè un defensa va desviar el seu xut. Va ser el cop d’efecte que necessitaven els locals, que van començar a jugar com saben i ben d’hora van posar les taules al marcador. Allal El Idrissi aprofitava una bona centrada de Martí Carreras per igualar el xoc. A partir de l’empat l’Olot va anar creixent dintre el partit i va demostrar el per què dels seus números aquesta temporada. Amb David Cruz portant el timó de l’equip, els de Joan Sánchez van deixar una hora de futbol d’alt nivell. La sort però, no estava de cara dels garrotxins tot i que a falta d’un quart d’hora pel final el central del Mataró Kevin Moreno veia la vermella directa. L’Olot no es va voler precipitar però tampoc va saber aprofitar l’avantatge i en una pilota aturada Antoni Paredes va rematar lluny de l’abast de Guillem Sacrest per sumar la primera derrota al caseller del Juvenil A de l’Olot.

x