Olot Televisió estrena ‘La finestra’, el nou magazín diari de la Garrotxa

Olot Televisió estrena avui un nou magazín, es diu ‘La Finestra’, i els acompanyarà cada dia, de dilluns a divendres. Aquest nou espai, que presenta la periodista Xènia Grabalosa, vol ser la finestra de la tota la comarca i per on hi passaran un munt de garrotxins.

Aquest és el look del nou programa magazín d’Olot Televisió. Es diu ‘La Finestra’ i es marca com a prioritat el seguiment de l’actualitat cultural i social de la Garrotxa. Les festes, les activitats de les entitats i associacions. ‘La Finestra’, convida a persones carismàtiques dels pobles de la Garrotxa. Alhora també seguirà l’actualitat, donant veu als protagonistes d’aquelles notícies de proximitat. Amb poques paraules, a través d’aquesta finestra sabrem tot el què passa a la comarca.

El programa s’emet de dilluns a divendres en horari de màxima audiència, a les 13.30 i a 20.30, i es podrà veure en qualsevol moment des de l’OTV a la carta.

‘La finestra’ és un programa obert a tots els garrotxins i per participar-hi s’hi pot contactar a través del correu electrònic lafinestra@olot.tv i explicar la iniciativa que esteu portant a terme.

x