El CPA Olot pren la plata aconseguida al Campionat d’Espanya com una motivació extra per tornar a lluitar per l’Europeu

El Club de Patinatge Artístic Olot es mostra orgullós d’haver aconseguit la medalla de plata al Campionat d’Espanya d’Avilés. Les patinadores asseguren que faran tot el possible per recuperar el terreny perdut respecte el CPA Girona, i afirmen que estan més motivades que mai per tornar a guanyar l’or a l’Europeu.

Tothom donava el Club de Patinatge Artístic Olot com a favorit per guanyar el Campionat d’Espanya d’Avilés, després d’haver-se endut el títol en els darrers cinc anys de forma consecutiva. Però al final, les olotines van tornar d’Astúries amb la medalla de plata penjada al coll. Les mateixes patinadores admeten que, en un primer moment, la sensació va ser agredolça, però vist amb perspectiva la medalla de plata aconseguida amb la coreografia ‘Sense opcions’ segueix essent un bon resultat.

El títol es va definir al final pel sistema white de valoració del jurat, on cada membre determina de forma individual qui ha estat el guanyador sobre la pista: el resultat va ser molt ajustat, amb 3 jutges del cinc donant la victòria a les gironines, i una valoració es va decantar per tant sols una dècima. Pel CPA Olot, això demostra que el palmarès aconseguit al llarg d’aquests anys és fruit del treball del club enmig d’un entorn esportiu molt competitiu.

Per davant, queda un mes on anar polint detalls de la coreografia. Segons les mateixes patinadores, potser els falta guanyar un punt de físic per executar amb totes les garanties el disc tècnic i exigent de Ricard Planiol per a aquesta temporada. La segona posició del CPA Olot a l’estatal fa que afrontin l’europeu amb la motivació de recuperar la medalla d’or pel club.

El Campionat Europeu de Patinatge Artístic en grups de xou tindrà lloc aquest 2018 a Lleida, l’últim cap de setmana d’abril.