L’AMIPA de l’Escola Pia d’Olot organitza unes xerrades de cara a orientar l’educació dels nens i nenes

L’Amipa de l’Escola Pia ha organitzat unes xerrades dirigides als pares i mares, però també als nens, nenes i professors, de cara a orientar l’educació dels menuts. Aquest cicle de tres xerrades serà formatiu i informatiu i tractarà temes que preocupen als pares, com l’ús de la tecnologia, els límits i la lectura infantil.

El procés educatiu dels nens i nenes és molt variant. Els mètodes de tota la vida ja no serveixen per als infants d’avui en dia i els pares i mares es troben problemes que els seus referents, en aquest cas els avis dels infants, no havien hagut de resoldre. És per aquesta raó que l’Amipa de l’Escola Pia d’Olot ha decidit que és important poder formar i informar els pares i mares sobre temes que els preocupin. La segona xerrada tindrà lloc el 18 d’abril i tractarà el tema dels límits en els infants i adolescents d’avui. Com i en què posar-los sense que es girin en contra dels pares. Comptaran amb l’ajuda de Meritxell Almirall, llicenciada en Psicologia.
La tercera xerrada preparada serà el 16 de maig amb la literatura infantil com a tema troncal. És per això que hi participaran un sociòleg i l’encarregada de la mediateca de l’escola, la Genoveva.