La Roda actualitzarà el cançoner olotí en un disc que presentarà al darrer concert del cicle

Olot tindrà, a partir del 29 de març, noves cançons tradicionals de la comarca. La Roda Musical amb la col·laboració de Rosalia Records estan preparant un nou disc de noves cançons d’Olot que presentaran en l’últim concert del cicle la setmana que ve.

En motiu del final del cicle de concerts de La Roda Musical els organitzadors, amb la col·laboració de Rosalia Records, han decidit preparar una clausura especial. Enguany presentaran un disc anomenat “Noves cançons d’Olot” que s’estrenarà el dia 29 de març,  a l’últim concert del cicle a la Sala Torín.

Per fer-ho han demanat a varis artistes actuals d’Olot com ara: Apeiron, Marta Rius, Agnès Algueró, Jessica Mellado entre molts altres, que interpretéssin cançons que parléssin sobre la vida i les persones de la Garrotxa. Tots fan música d’estils diferens i alguns d’ells, fins i tot, han compost noves cançons expressament. L’objectiu d’aquest projecte és fixar nous referents en la música tradicional Olotina. Per poder finançar el projecte han obert un verkami on hi demanen la col·laboració dels garrotxins i garrotxines, que també els servirà per poder comprar l’entrada al concert i adquirir el nou disc.

x