Tortellà engega les votacions del primer pressupost participatiu amb 13 projectes seleccionats

El primer pressupost participatiu de Tortellà compta am 13 possibles projectes. L’Ajuntament del poble hi ha destinat 10.000 euros, i, com a mínim, es seleccionaran dues propostes. Els vilatans tenen fins el 26 de març per exercir el seu dret a vot.

Les votacions del primer pressupost participatiu de Tortellà ja estan en marxa. L’Ajuntament ha seleccionat 13 de les 18 propostes presentades i els veïns del poble tenen fins el 26 de març, dia en que el consistori entregarà les votacions. La butlleta està dividida en cinc àrees: cultura, medi ambient, territori, mobiliari urbà i ensenyament.

Des de crear figures de bestiari folklòric per acompanyar el ball dels gegants anomenada ‘torts’ per un import de 1.000 euros, fins a la instal·lació d’un espai infantil en forma de vaixell de fusta al parc de can Santaló per un valor d’uns 5.000 euros. Passant per un taller de dinamització infantil per a les vacances de Setmana Santa i Nadal amb un cost de 2.000 euros. Des del consistori de Tortellà s’està valorant la predisposició i la participació dels vilatans. A principis d’abril ja se sabrà quins són els projectes guanyadors i es començarà a treballar.

x