Adjudiquen les obres de construcció de tres vasos d’aigua coberts, un gimnàs i una nova piscina exterior del CN Olot

Compte enrere per dir adéu a part de les instal•lacions actuals del Club Natació Olot: concretament, la zona del gimnàs i la piscina d’ensenyament, la piscina exterior de 33 metres, i el vas cobert amb la bombolla. La junta ja ha aprovat l’adjudicació d’una obra que ha de transformar un equipament que té més de mig segle de vida. Així, s’adequarà l’espai a les noves necessitats dels seus socis, que demanen més zones d’aigua cobertes per tal de poder fer esport fora del període d’estiu.

El cobriment de la piscina del trampolí és una de les condicions estipulades per la Generalitat per atorgar la subvenció al club. Això no deixarà les instal•lacions sense el vas d’aigua exterior: la nova piscina descoberta, homologada per competicions esportives, es situarà just al costat de l’actual vas de la bombolla, i reduirà les seves dimensions passant a ser de 25 metres i 7 carrils. L’obra ha estat adjudicada a Rubau Tarrés, entre tres empreses diferents: la constructora gironina és qui ha sumat més punts en un procediment obert que segueix els mateixos criteris dels concursos públics, una altra petició de la Generalitat de Catalunya per mantenir la subvenció promesa de mig milió d’euros. En l’adjudicació, el club podria disposar d’una petita rebaixa econòmica en la reforma.

Pel que fa a la cronologia de l’obra, ara s’inicia la redacció del projecte executiu, que definirà el calendari de la remodelació. De moment, no es sap els terminis exactes de l’actuació, malgrat que haurien de tenir lloc durant aquest 2018. Pel que fa a la segona fase, el procés participatiu de la reforma va avançant dissenyant la resta de serveis: en aquesta àrea, situada a l’edifici on hi ha la recepció, es determinaran equipaments com l’spa o el bar.