CaixaBank incrementa un 13% el finançament en préstecs al consum a clients particulars de la Garrotxa durant el 2017

Després que la crisi paralitzés el consum de moltes famílies tot fa pensar que aquesta tendència no només ha canviat en els darrers tres anys sinó que, fins i tot, va en augment. Segons els últims estudis de CaixaBank, els consumidors han recuperat la confiança i els préstecs al consum a particulars estan en ple creixement.

La directora de negoci de CaixaBank a la Garrotxa i al Ripollès, Montse Benítez, apunta que  “el 2017 hem tingut un creixement rellevant, d’un 13% a la Garrotxa, això significa un volum de 18 milions d’euros de producció, dos més que el 2016. Per tant, en fem un bon balanç”. Segons CaixaBank aquest increment es deu a l’aposta de l’entitat financera d’aplicar millores en les solucions de finançament a mida pels clients. Això  junt amb els indicadors positius de l’economia es tradueix amb més confiança per part dels consumidors.

Segons Benítez “les finalitats més demandades són reformes de la llar, adquisició de vehicles i el tema tecnològic com els equips informàtics i el compra Estrella que tenim amb partners com Samsung”. La directora de l’àrea de negoci a la Garrotxa considera que les perspectives a termini són bones i preveu un creixement sostingut en els propers mesos.  “CaixaBank Research, que és departament d’estudis de CaixaBank, preveu un creixement de l’economia espanyola del 2,8%, en línia del què ha passat aquests últims dos anys, sempre que no hi hagi elements externs que puguin canviar els indicadors de l’economia. De totes maneres, només en els dos primers mesos d’aquest any, ja notem un creixement similar al de l’any passat. El fet de tenir préstecs ràpids també facilita que les famílies que puguin accedir al consum molt més ràpid”.

CaixaBank és l’entitat líder en banca retail amb una quota de penetració de clients particulars com a primera entitat de gairebé el 27% i disposa de 19 oficines a la Garrotxa i el Ripollès amb més de canals online i de banca mòbil.