Marc Vila, de l’INS La Garrotxa d’Olot, guanya el VI Concurs d’Emprenedoria

Un alumne de l’Institut la Garrotxa ha guanyat el premi d’emprenedoria de les comarques gironines en la modalitat de grau mitjà. Ell és en Marc Vila, alumne de grau mitjà de Producció Agopecuària de l’Institut La Garrotxa d’Olot i ha guanyat el 6è concurs d’emprenedoria a l’FP de les comarques gironines amb el seu projecte: Equinoteràpia Can Costa.

Ell és del Pla de l’Estany però quan va acabar l’ESO va decidir venir a l’Institut La Garrotxa perquè volia fer un grau mitjà i treballar amb animals. Ara, després d’això es planteja estudiar veterinària o enginyeria agrònoma. En Marc considera que aquest premi li pot servir de currículum per futures feines i sobretot, d’experiència personal.

Amb aquests premis, Ensenyament ha volgut destacar la importància de l’emprenedoria entre els joves com una eina d’inserció laboral, com ho és també la formació dual en els estudis de Formació Professional.